pcMeer logo  

Voor allerlei zaken die te maken hebben met de computer biedt pcMeer een uitgebreid dienstenpakket.

U kunt bij pcMeer terecht voor o.a.:

Herinstallatie van de computer of laptop.
Vaak is het vervangen van uw computer of laptop nog niet nodig. Een volledige herinstallatie doet vaak wonderen en maakt dat de computer of laptop nog wat jaartjes meegaan!
Uw computer bij ons in reparatie en u kunt niet zonder? Bij pcMeer kunt u een computer huren terwijl uw computer in reparatie is. Zo kunt u gewoon verder werken.

Upgrading en uitbreiding van de computer of laptop.
Te weinig geheugen of een te kleine harde schijf zijn er nog al eens de oorzaak van dat een computer of laptop als ‘te traag en verouderd’ worden beschouwd. Niets is minder waar, vaak kan een ‘upgrade’ nog voor een verbetering van uw systeem zorgen.

Verhelpen van storingen veroorzaakt door virussen, software en dergelijke.
Voor het oplossen van problemen met software of problemen veroorzaakt door een virus kunt u soms met wat hulp van een goed programma al veel zaken zelf verhelpen.Mocht dit niet lukken dan kan pcMeer u bijstaan om deze storingen te verhelpen.

Installatie aan huis.
pcMeer komt de reparatie of installatie bij u thuis uitvoeren. Voor u dus geen gesleep met apparatuur.

Unieke haal- en brengservice voor de Haarlemmermeer.
Mocht het, om wat voor reden dan ook, nodig zijn om uw computer op te halen, dan biedt pcMeer een unieke haal- en brengservice. Voor deze service brengt pcMeer - € 15,00 in rekening.

Aanleggen van [draadloze] netwerken.
Wanneer u thuis met meerdere mensen regelmatig ‘on-line’ wilt zijn is het noodzakelijk om dit via een [draadloos] netwerk te doen. Ook dit kan pcMeer voor u verzorgen!

Uitleg No Cure, No Pay.
No Cure, No Pay, dat klinkt aardig en dat is het ook. pcMeer bekijkt de situatie en hoopt natuurlijk uw probleem op te kunnen lossen. Op basis van No Cure, No Pay gaat pcMeer hier geen uren aan besteden, pcMeer zal na 1 uur beslissen of het zin heeft om met uw probleem verder te gaan.
pcMeer kan namelijk niet alles oplossen maar zal wel zijn uiterste best doen!