pcMeer logo  

Portfolio Websites

Op deze portfolio pagina vindt u een overzicht van websites die door pcMeer ontworpen zijn en/of beheerd worden.
Door op de afbeeldingen te klikken, kunt u de desbetreffende website bezoeken.

 


Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer

Sinds april 1980 komt de BGH op voor de belangen van mensen met een handicap.

gehandicaptenhaarlemmermeer.nl/


Praktijk voor Integratieve Kindertherapie - Antoinette Klaphake

Antoinette Klaphake is sinds augustus 2005 werkzaam als Integratief Kindertherapeut, Coach en Supervisor in haar zelfstandige praktijk in Weesp.

kindertherapie-oudertrainingen.nl


Poppe & Poppe

Poppe & Poppe - Organisatiehersteller, Coaching en Ad interim.

poppepoppe.nl


Voetreflexplus praktijk - Sylvia Pourchez

Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze waarbij lichaam en geest in balans worden gebracht.

voetsyl.nl


Pauw Sloepenverhuur

Sloepenverhuur Pauw is gevestigd in Haarlem, direct aan de Ringvaart. U kunt bij ons terecht voor het huren van een prachtige ruime sloep (Maril) waarmee u met maximaal 8 personen een heerlijke dag op het water kunt ervaren.

sloepenverhuurpauw.nl


Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop 2.0

Pannenkoeken en meer ...! Voor de lekkerste pannenkoeken van het Amstelpark!

pcdehop.nl


Japans Restaurant Senbazuru

Ontdek de kwaliteiten van onze koks: vakmanschap, raffinement en creativiteit. Meesterkok Danny Tan tovert met zijn ervaren crew een keur aan topgerechten tevoorschijn.

senbazuru.nl


Maddy‘s Gasten Service

Maddy‘s Gasten Service, "Een zorg minder!", Uw eigen gastvrouw op uw bruiloft, feest of partij!

maddys.nl


Hoveniersbedrijf D-J Schulz

Of het nu gaat om een renovatie, een onderhoudsbeurt of een geheel nieuw ontwerp, we bieden maatwerk voor zowel kleine als grote projecten.

djschulz.nl


Beauty & More ILJA

Beauty & More Ilja is een sfeervolle, gezellige salon aan huis.

beautyandmore-ilja.nl


Onderdelenhuis Hoofddorp

Onderdelenhuis Hoofddorp levert nagenoeg alle onderdelen voor witgoed en huishoudelijke apparatuur.

onderdelenhuis.eu/


H&B Properties

H&B Properties is actief op het gebied van vastgoedontwikkeling- en beleggingen. Opgericht in 2008 door Robbert Böhlke en Luuk Haverkort.

henbproperties.com


JA Jottem! Praktijk voor kinderpsychologie

Op 'Ja Jottem!' geef ik, Annette Keur integratief kindertherapeut, informatie aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en hun ouders over integratieve kindertherapie. Op mijn website zal ik zo duidelijk mogelijk antwoord geven op vragen als: Wat is integratieve kindertherapie? en Wanneer ga je naar een kindertherapeut? en Wat houdt de behandeling in?

jajottem.nl


Vedette Jachtbouw

Waar moet uw toekomstige motorboot aan voldoen?
Vedette Jachtbouw heeft het antwoord!

vedette.nu


GD Taat Textielagenturen

Sedert de oprichting van de firma houden we ons bezig met het vertegenwoordigen van fabrikanten, actief in de gordijnen- & meubelstoffen industrie op agenturenbasis voor zowel de particuliere- als de projectenmarkt. Tot onze doelgroep behoren grootwinkelbedrijven, grossiers, projectinrichters en architecten.

gdtaat.nl


Piedicure

Per 2 april 2013 heeft Myrna Petersen haar pedicure praktijk in Hoofddorp geopend. Bent u op zoek naar een goede pedicure? Dan bent u bij Piedicure aan het juiste adres! Misschien heeft u last van uw voeten doordat u veel staat, door sport, verkeerde belasting of door verkeerde schoenen. Hierdoor kunnen allerlei verschillende klachten ontstaan.

piedicure.nl


Euromation Software BV

Euromation Software heeft het product Winux ontwikkeld om de gevolgen van netwerkstoringen te beperken. Winux bewaakt het proces dat zich afspeelt tussen de computer waarop het programma actief is (de server) en de PC waarop de gegevens worden ingebracht (de client).

euromation.nl


Hopman glaszettersbedrijf

Hopman glaszettersbedrijf is een allround glaszetters bedrijf met 17 jaar ervaring, het juiste adres dus voor glasreparaties, glas renovatie, nieuwbouw en interieur beglazing. Tevens kunt U bij ons terecht voor nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

hopmanglas.nl


Building Logistics Services

BLS bv is een logistieke dienstverlener, voor snelle en betrouwbare levering van Honeywell regelapparatuur bestemd voor de gebouwen-markt.

bls-bv.com


Salon Kylène

Salon Kylène is een schoonheidssalon waar cliŽnten speciaal ontvangen worden, kunnen ontspannen tijdens de door hen uitgekozen behandeling en als herboren de salon verlaten.

salonkylene.nl


Jack's Gallerij

Toen ik rond mijn dertigste in Hoofddorp kwam wonen, wilde ik naast sporten iets om handen hebben in m?n vrije tijd. Mijn oude liefde heb ik onmiddellijk opgepakt door een cursus te volgen bij het Oude Raadhuis. Dat houd ik al twintig jaar vol, inmiddels in het schilderatelier van Pier K in Hoofddorp. Daar doe ik veel inspiratie op door allerlei werken van anderen.

jackdemoor.nl